E-bog 'Stress er også dit eget ansvar'

"Før jeg læste bogen, følte jeg mig stresset. Nu tænker jeg mere over hverdagens sammensætning, og jeg bruger bogen i min dagligdag." ... siger Birgitte, der er læge. 


"Bogen er meget tilgængelig og praktisk anvendelig. Den er rigtig god, at bruge som opslagsværk og jeg anbefaler den til alle, der vil vide mere om stress, hvad enten man selv er ramt af stress og/eller ønsker at hjælpe andre med stress." ... siger Erling, der er HR-chef.


“Du beskriver og formidler så det er til at forstå, og du har givet mig meget stof til eftertanke. Ja, stress er også mit ansvar og jeg vil gerne arbejde videre med det." ... siger Annette Hansen.

Contact information

We'll send your receipt and other important info to this email.

Billing address

Participant
Order summary
Bogen

E-bog 'Stress er også dit eget ansvar'

BESTSELLER - solgt i over 4.000 eks.

E-bogsversion

Er du træt af at være presset på daglig basis eller aldrig komme HELT ud af stress? I denne bog får du konkret viden om, hvorfor stress opstår, andres erfaringer, praktiske råd og mere end 10 konkrete værktøjer til at navigere udenom stress.

Du får:

  • En E-Bog tilsendt på mail med det samme.

Med bogen "i hånden" guides du til, hvordan du undgår stress hos dig selv, en pårørende eller hos en medarbejder på din arbejdsplads. Du får en samling af dokumenterede metoder til at undgå stress, formidlet på en let og overskuelig måde.

DKK 79.20
Total due DKK 79.20

Payment information

All transactions are secured using 256-bit encryption.

Hvem er forfatteren?

www.thauer.dk_bog-om-stress_1.JPG

Rikke er en af landets førende stresseksperter og kendt fra GO’Morgen Danmark, B.T., Jyllandsposten, Børsen m.m. da hun udgav bogen ”Stress er også dit eget ansvar" i 2019. En bog, som allerede har gjort 4.000+ læsere klogere på stress.

Siden 2012  har hun lavet research af flere hundrede personlige stressforløb og har gennemført flere spørgeundersøgelser, som hun i 2019 sammenfattede til denne bog.

Hun er kendt for hendes praktiske og jordnære tilgang til stresshåndtering med viden fra det virkelige liv, og for hendes enkle og direkte formidling af et ellers kompliceret emne som stress.

Alt, hvad du har brug for at vide for at kunne forebygge, spotte  og håndtere stress i hverdagen hos dig selv og andre, får du leveret i bogen.